BraidTech

Over BraidTech


Na ruim 15 jaar ervaring te hebben opgedaan met allerlei vlechtsels, is per 1 september 2010 de firma BraidTech door Fred Loonen opgericht als zijnde een onafhankelijke producent van hoogwaardige vliegerlijnen.


De productie vindt plaats in zuid Europa, waardoor er scherpe prijzen aangeboden kunnen worden, gekoppeld aan een hoogstaand kwaliteitsniveau. Door de persoonlijke inbreng van Fred Loonen en zijn jarenlange productie –ervaring, gekoppeld aan zijn input van nieuwe technologieën en zijn kennis van de geschikte grondstoffen zorgt er voor, dat het gewenste westerse kwaliteitsniveau eenvoudig gerealiseerd kan worden. Levering gebeurt vanuit opslaglocatie in Oisterwijk in Nederland.


Enkele waarden die bij het beleid van BraidTech een belangrijke rol spelen, zijn:


Helder:
BraidTech streeft een zo duidelijk en helder mogelijke communicatie met de klant na. Op deze manier weten we precies wat er van ons gewenst en verwacht wordt.


Hoogstaand:
BraidTech blijft zichzelf en haar producten continu vernieuwen, in samenspraak met de eigen experts. BraidTech heeft een eigen Research & Development afdeling, waardoor u als klant het beste product krijgt.


Kwaliteit:
BraidTech hanteert een uitgekiend controlesysteem tijdens de productie. Dit zorgt ervoor dat u als klant een constant hoogstaand kwaliteitsniveau van ons kan verwachten.

BraidTech - Vliegerlijnen
BraidTech
Oisterwijk
Nederland